ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ PREMIUM QUALITY SERVICES DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!


Από την πρώτη στιγμή θα ορίσουμε ραντεβού να τα πούμε από κοντά αν αυτό είναι δυνατό διαφορετικά μπορούμε να βρεθούμε μέσω skype για να ενημερωθούμε για τις απαιτήσεις της εκδήλωσή σας και να σας προτείνουμε αντίστοιχα υπηρεσίες που αρμόζουν και ανταποκρί-
νονται ακριβώς σ’ αυτό που μας ζητάτε.

Αφού συμφωνήσουμε στις υπηρεσίες και έχετε κατοχυρώσει την ημερομηνία θα υπάρξει πρώτο αναλυτικό ραντεβού για να χτίσουμε το βασικό κορμό από το γαμήλιο πάρτι βάζοντας την προσωπική σας πινελιά σε όλα τα είδη της μουσικής που θα κινηθούμε.

Εμείς θα σας προτείνουμε διάφορα στυλ αρχίζοντας από το δείπνο είσοδο παραδοσιακό μέρος και κυρίως πάρτι για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας γούστο και να δημιουργήσουμε μαζί μοναδικό αποτέλεσμα.


Για μας κανένας γάμος δεν είναι ίδιος.Φροντίζουμε εμείς για τη διαφορετικότητα με εναλλακτικές που μεταμορφώνουν το γάμο σας σε κάτι μαγικό για σας και τους καλεσμένους αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις για πάντα.


Θα διαθέσουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να ετοιμάσουμε ακριβώς αυτό που θα απογειώσει το γαμήλιο πάρτι από την πρώτη στιγμή μέχρι πρωίας.

beautiful-romantic-wedding-nafpaktos_02

Τελικό ραντεβού οριστικοποίηση στο μουσικό κορμό ήφος δομή ρυθμός πραγματοποιήτε περίπου δέκα ημέρες,ένα μήνα συνήθως όταν βολεύει το ζευγάρι καταλαβαίνουμε τι περνάτε γιατί το έχουμε ζήσει κι εμείς οπότε δεν θέτουμε όρια στο χρόνο του ραντεβού.Εκεί πλέον έχετε ενημερωθεί για τα πάντα μας έχετε ενημερώσει για τα πάντα και είστε έτοιμοι να απολαύσετε το πάρτι των ονείρων σας μαζί με τους καλεσμένους σας.

Βαγγέλη εκείνο το βράδυ δεν ήσουν απλά ο dj στον γάμο μας ήσουν κάτι παραπάνω από αυτό, αφού όχι μόνο έπαιξες μουσική αλλά και διασκέδασες μαζί μας και θεωρούμε ότι κάναμε έναν καινούριο φίλο. Εύχομαι όλα τα ζευγάρια να έχουν έναν dj σαν και εσένα, εννοείτε σε συστήνουμε ανεπιφύλαχτα δεν θα το μετανιώσετε ούτε λεπτό.
- Κατερίνα & Αντώνης

Γιατί εμάς;

Η εικοσαετή πείρα στον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων η συνεχείς ανανέωση , ενημέρωση, τα online σχόλια και οι βραβεύσεις μας κατατάσσουν στους καλύτερους του είδους.

Έχουμε καταφέρει τα ζευγάρια μας να έχουν το ξεκίνημα στη ζωή τους, όπως το ονειρεύονταν Στόχος μας ζευγάρια με φρέσκια μοντέρνα αντίληψη που αναζητούν δυνατό εκρηκτικό party, καλαίσθητο περιβάλλον και ξεχωριστές, μοναδικές υπηρεσίες.

Δεν μας ενδιαφέρει η μαζικότητα των εκδηλώσεων μας ενδιαφέρουν εξαιρετικοί άνθρωποι με υψηλά στάνταρ που μέσα από αυτούς θα αναδειχτούν οι υπηρεσίες μας και θα μας δώσουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Με λίγα λόγια θέλουμε λίγους γάμους και καλούς για να μπορούμε να δίνουμε τον χρόνο την όρεξη και το μεράκι που αξίζει το κάθε ζευγάρι.

Πάντα ζητάμε από τα ζευγάρια μας το dj booth μας (ο εξοπλισμός του dj που έχει στηθεί για να παίξουμε) να είναι μπροστά στην πίστα όπως αρμόζει σε έναν καλλιτέχνη μουσικό για αυτό υπάρχει το ανάλογο ντύσιμο και στο dj και στους υπόλοιπους μουσικούς φωτιστές αλλά και στα μηχανήματα ανάλογα το concept.

Αυτό συμβαίνει γιατί βάζουμε την υπογραφή μας στην μουσική της εκδήλωσής και θέλουμε ο κόσμος να το ξέρει αυτό αλλά και για να είμαστε κοντά στον κόσμο να βλέπουμε τις αντιδράσεις στα πρόσωπα των προσκεκλημένων και αναλόγως να κατευθύνουμε την κατάσταση του πάρτυ. 

Για να υπάρχει το feeling με τον κόσμο η αλληλεπίδραση αυτή η μαγεία που μετατρέπεται σε χημεία και μας κάνει να ζούμε την πίστα να νιώθουμε τι θέλει εκείνη τη στιγμή.

  • Υψηλή τεχνολογία
  • Ανεξάντλητο Ρεπερτόριο
  • Up Lighging
  • Φωτισμός Πίστας
  • Φωτιζόμενα Γράμματα
dj για γαμο καππας βαγγελης
20 χρόνια εμπειρίας
2000+ εκδηλώσεις
2 Διεθνή βραβεία
100% ικανοποίηση πελατών

Η λεπτομέρεια για μας έχει μεγάλη σημασία δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη για αυτό σε όλα τα γαμήλια πάρτι είναι ταυτόχρονα στημένα δύο setup ανεξάρτητα μεταξύ τους για να μην υπάρχει καμία αστοχία. Είναι ακριβώς αυτό που καταλάβατε θα υπάρχουν δύο ηχοσυστήματα στημένα σε περίπτωση αστοχίας του ενός αμέσως θα δουλέψουμε με το επόμενο.

Επίσης μετά από συμφωνία μαζί σας στο δικό σας γαμήλιο πάρτυ θα υπάρχει και δεύτερος dj είτε backup είτε dj με εξειδίκευση σε κάποιο μουσικό είδος
Φροντίζουμε πάντα να υπάρχει φωτιστής ο οποίος θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην πίστα και όλο το χώρο για να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο καλύτερο club.

Χρησιμοποιούμε φωτιστικά (φωτορυθμικά τα οποία δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο θολώματος στις φωτογραφίες σας και στο video που παρουσιάζουν φθηνά φωτιστικά.

Τα ηχητικά μας είναι αυτόνομα αυτοενισχυόμενα επώνυμα και τελευταίας γενιάς και τεχνολογίας.

Σε όλα τα μηχανήματα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα καλύμματα για να μην υπάρχουν εμφανή καλώδια τρίποδες ηχείων και οτιδήποτε μπορεί να χαλάει την αισθητική του χώρου. Επίσης σε όλα τα καλύμματα υπάρχει ντεκόρ φωτισμός για να δώσει μια νότα παραπάνω και να συμπληρώσει την διακόσμηση του χώρου

Οργανώστε μαζί μας

Μελετήστε το Φωτισμό του χώρου της εκδήλωσης. Φανταστείτε ένα χώρο κενό με μερικά λευκά χρώματα του χώρου, και μια πίστα με led par, ρομποτικές κεφαλές, scanners, lighting effects που θα ζωντανέψουν τον χώρο. Θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Το Mood. Θα σας ζωντανέψουν εσάς τους ίδιους και θα σας ενθουσιάσουν. Θα σας δώσουν το κίνητρο να ανεβείτε στην πίστα και να χορέψετε, Αυτός είναι ο wedding Φωτισμός.

Ζητήστε μας προτάσεις σύμφωνα με το budget σας.