10 συμβουλές για το τέλειο wedding party:

dj για γάμο - dj για party

1 Γνωρίστε τον DJ σας: Συναντηθείτε από κοντά με τον DJ προτού κλείσετε. Η καλή επικοινωνία είναι βασική για να καταλάβει τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

2 Προσαρμοσμένη Playlist: Δώστε στον DJ μια περίληψη των τραγουδιών που θέλετε να παιχτούν, αλλά αφήστε και χώρο για τη δική του δημιουργικότητα.

3 Μικρές Έκπληξεις: Συζητήστε με τον DJ για τυχόν μικρές έκπληξεις, όπως είσοδος με ειδικό τραγούδι mini party ή ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς.

4 Φωτισμός Δημιουργίας Ατμόσφαιρας: Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Συνεργαστείτε με τον DJ για την επιλογή των φώτων τα οποία ανάλογα με το στυλ θα πρέπει να προβάλλουν και να δίνουν αξία  στην κάθε στιγμή του party.
(Προσοχή ο γάμος δεν είναι disco carnival party και θέλει ειδικά φώτα)

5 Ενθαρρύνετε τους Καλεσμένους: Ζητήστε από τον DJ-MC ειδικα αν έχετε καλεσμένους από εξωτερικό να ενθαρρύνει τους καλεσμένους να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

6 Συνεργασία με άλλους Επαγγελματίες: Σιγουρευτείτε ότι ο DJ συνεργάζεται αρμονικά με άλλους επαγγελματίες, όπως ο φωτογράφος ή ο συντονιστής του γάμου.

7 Αποφύγετε τα Στερεότυπα: Ζητήστε από τον DJ να παραμείνει μακριά από στερεότυπα και να προσαρμόσει τη μουσική στη γενιά και τις προτιμήσεις σας.

8 Υποστηρίξτε τη Χρονικότητα: Οργανώστε τακτικές διαλείμματα (πέταγμα ανθοδέσμης κλπ) για να παραμείνουν όλοι στην πίστα χωρίς να κουραστούν.

9 Καθοδήγηση για το Πρόγραμμα: Συζητήστε με τον DJ την ώρα των διάφορων μουσικών στιγμών, όπως η είσοδος, το blues , mini party,κυρίως party   και το κλείσιμό.

10 Αντιμετώπιση Εκτάκτων Καταστάσεων: Ζητήστε από τον DJ να είναι προετοιμασμένος να προσαρμόσει την μουσική ανάλογα με τις ανάγκες της βραδιάς και των καλεσμένων.

Ελπίζω αυτές οι συμβουλές να σας βοηθήσουν να οργανώσετε ένα αξέχαστο wedding party!

Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω προσφέροντάς σας όλα όσα γνωρίζω ώστε να έχετε ένα υπέροχο wedding party. Καλέστε με στο 6940 6940 40 ή στο email : info@djgamos.gr